23948sdkhjf

Ökade med 1 600 procent – nu byggs e-handeln ut

Coop Värmlands e-handel har totalt ökat med 1 600 procent under coronapandemin.

Nu bygger föreningen ut sin e-handel och erbjuder hemkörning till alla hushåll i Arvika och Eda kommuner.

– En stuga i Glaskogen, en bondgård i Klockaregården, en stuga i Skillingmark eller en villa i Arvika spelar ingen roll. Vi kan leverera till samtliga med samma priser på varorna som i Stora Coop och med samma pris på hemsändningen oavsett om du bor på landsbygd eller i stad, säger Coop Värmlands vd Anneli Borg Lundgren, i ett pressmeddelande.

Att e-handeln på livsmedel kommer att ersätta den traditionella butiken tror man inte kommer att ske inom överskådlig tid. Däremot kan handeln komma att se olika ut.

– Coop Värmland är den största enskilda aktör att driva butiker i Arvika och Eda kommuner sett till antalet butiker, och här ser vi ingen förändring. Däremot kan handeln förändras genom att man beställer hem till dörren vissa varor och besöker butiken för speciella delikatesser inför helgen, menar Anneli Borg Lundgren.

Efter beställning plockas varorna på Stora Coop Palmviken i Arvika och levereras därefter till hemadresserna. Kim Johansson är ansvarig för e-handeln inom Arvika och Eda.

– Det känns bra i magen att kunna erbjuda samma service med likvärdiga villkor både till landsort och stad. Jag är övertygad att vi kommer att lyckas här i Arvika och Eda och att vi kommer att fortsätta att expandera, säger hon.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109