23948sdkhjf

Nytt padelevent för butiksfolk

För första gången ordnar Dagens Handel och Fri Köpenskap ett padelevent, Padel Invitation.

– Det blir ett roligt sätt att träffa kollegor också från andra branscher. Det är en endagsturnering med lunch och tillfälle till spännande möten, säger projektledaren Sara Delorén.

Varför drar ni igång en padelturnering?

– Intresset för padel är stort nu. Det är ett roligt sätt för personer verksamma inom handeln att få träffas under avslappnande former. Det är också lätt att komma igång med sporten. Vi hoppas att turneringen ska bli återkommande och en snackis i handeln. Vi vill skapa en ny mötesplats för butiksmedarbetare.

Vem kan delta?

– Alla butiksmedarbetare/chefer får vara med oavsett om man är king i padel eller aldrig spelat i hela sitt liv. Jag vill uppmana att hålla utkik i sociala medier efter en möjlighet att vinna en deltagarplats!

Tävlingsformen är gruppspel.

– Alla möter alla i gruppen och målet är att deltagarna ska få spela så mycket som möjligt. Vi har lagt in pauser i schemat för att skapa möjlighet att träffa kollegor från olika branscher. I samarbete med våra partner kommer vi att servera mat och dryck under dagen där ytterligare tillfälle till möten ges. Det brukar uppskattas.

Vad hoppas du att deltagaren får med sig från dagen?

­– Förhoppningsvis stärkt samhörighet med kollegor och nya kontakter och positiv energi.

Även om bara ett lag går hem med prispokalen får alla med sig en goodiebag. Prisutdelningen filmas och läggs ut på Fri Köpenskaps sajt och eventets hemsida: fri-kopenskap.se/padelinvitation

När: Onsdag 15 september

Var: Spånga Padelverket, Stockholm.

Tid: 8.15 - cirka 16.00

Tävlingsform: Tävlingsformen är gruppspel där alla möter varandra en gång. De lag som går vidare går till slutspel och till sist möter två lag varandra i final.

Prisutdelning: I slutet av dagen.

Besök eventets webbsida här

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.064