23948sdkhjf

Strongpoint ska distribuera robotlager – värvar från Ocado

Strongpoint har tecknat ett partnerskapsavtal med robotteknikföretaget Autostore.

Strongpoint blir regional distributör för Norden och Baltikum för företagets robotbaserade lagerlösningar för e-handel, micro fulfillment centers.

För att stödja partnerskapet och implementeringen har Strongpoint anlitat e-handelsexperten Marie-Axelle Loustalot-Forest. Hon har mer än 20 års branscherfarenhet, bland annat från rollen som global chief commercial officer på Ocado.

– Vi är stolta över att ingå partnerskap med Autostore och att kunna erbjuda deras microfulfillment-lösningar till fler företag inom dagligvaruhandeln. Det faktum att Strongpoint har valts ut till partner är ett kvitto på vår expertis inom dagligvaruhandeln, att våra e-handelslösningar är i världsklass och att vi har djupa och långvariga kundrelationer. Kombinationen av våra egenutvecklade högteknologiska produkter och Autostores lösningar, gör att vi nu kan erbjuda en helhetslösning för e-handeln inom dagligvarubranschen, säger Jacob Tveraabak, vd för Strongpoint, i ett pressmeddelande.

– Autostore är mycket glada att ingå partnerskap med Strongoint, som så tydligt ser potentialen i microfulfillment. Tillsammans är bolagen väl rustade för att leverera på de nordiska och baltiska marknaderna, som är i stark omvandling, kommenterar AutoStores vd Karl Johan Lier.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093