23948sdkhjf

Lidl huvudsponsor för Tre Kronor

Lidl Sverige blir ny huvudsponsor och fresh food-partner för Svenska Ishockeyförbundet. Det femåriga sponsorskapet innebär ett stöd till förbundet, Damkronorna, Juniorkronorna och Tre Kronor. Dessutom kommer Lidl att stötta Tre Kronors Hockeyskola, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Sponsorskapet startar från och med den 15 september, och är en del i Lidls arbete att främja hållbar utveckling och hälsa. Fresh food-partnerskapet innebär att Lidl kommer förse Ishockeyförbundet och landslagen med bland annat färsk frukt och mat vid matcher och träningsläger.

- Ishockeyförbundet och Tre Kronor är ikoner som år efter år levererat blågul sportglädje till hela Sverige. Vi är otroligt stolta över att Lidl Sverige nu blir sponsor till förbundet och landslagen. Vi arbetar för att bra mat ska vara tillgänglig för alla. Genom att gå in som huvudsponsor för ett av Sveriges största idrottsförbund för vi vidare den ambitionen. Bra mat vet vi ju leder till goda sportsliga resultat och blågul sportglädje för oss alla, säger Johan Augustsson, Sverigechef för Lidl.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.099