23948sdkhjf

Pricer växlar upp med europeisk produktionsanläggning

Pricer ökar sin produktionskapacitet med en ny produktionsanläggning för sina digitala prisetiketter i Europa.

Anläggningen drivs av Zollner, en global leverantör av elektroniska tillverkningstjänster med säte i Tyskland. Anläggningen kompletterar Pricers befintliga produktionsanläggningar i Kina och Thailand.

– Utöver att dämpa effekterna av geopolitisk osäkerhet och göra bolaget mindre beroende av ett fåtal leverantörer, ligger beslutet i linje med Pricers ambition att öka kundnöjdheten. Att flytta produktionen närmare våra kunder är en strategisk ambition som vi är övertygade om kommer att stärka vår konkurrenskraft på marknaden, utöver att det även bidrar till att minska vårt koldioxidavtryck. En viktig del i arbetet har varit att designa produkter som passar för en automatiserad produktion. Vi är oerhört glada över att tillsammans med Zollner ytterligare öka automatiseringsgraden i monteringen, säger Helena Holmgren, vd för Pricer, i ett pressmeddelande.

Zollner finjusterar nu produktionslinjen för Pricers grafiska. De första etiketterna väntas kunna börja levereras under slutet av andra kvartalet 2022.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094