23948sdkhjf

Vinnare av Årets butik i ny podd

Storesupports vd Peter Erikson samtalar med Dagligvarugalans Årets butik-vinnare.

Lagom till årets upplaga av Dagligvarugalan den 15 november, där Årets Butik 2021 ska koras, lanserar Storesupport en ny podcast som handlar om just vinnande butiker.

Tjänste- och bemanningsföretaget Storesupport är sedan lång tid partner till Dagligvarugalan och sponsor av kategorin Årets butik. Vd Peter Erikson sitter själv i Årets butik-juryn. Han är även den som leder samtalen i den nystartade podden döpt till Vinnande butik.

Både engagemanget i Dagligvarugalan och lanseringen av den nya podden syftar till samma sak; att uppmärksamma det goda arbete som sker för att skapa en vinnande butik.

– I vår podd möter man dem som har erfarenheten av hur en vinnande butik skapas och vi vill inspirera genom att berätta hur de gjort och hur de tänker. Podden blir ett sätt att samla och distribuera den kunskap som vi på Storesupport har privilegiet att möta, förklarar Erikson.

Att koppla de första gästerna till Årets Butik var naturligt. Det inledande samtalet hade Peter Erikson med retailstrategen och jurymedlemmen Johan Kaij. I denna veckas avsnitt gästas han av Markus Wahlgren, butikschef hos 2019 års vinnare Stora Coop Visby.

– Ett samtal som kom att handla mycket om Markus egna erfarenheter och ledarskap till hur vinylskivor och vintage-kläder har en plats i butiken.

Dagarna före årets Dagligvarugala släpps ett nytt avsnitt av Vinnande butik. Då heter gästen Jens Bertilzon, handlare på förra årets vinnarbutik Ica Toppen i Höllviken.

– Att träffa entreprenörer och känna hur de i samtalet brinner för sin verksamhet är spännande. I samtalet med Jens pratar vi bland annat om destinationen och modet att våga stå utanför e-handeln, avslutar Peter Erikson.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094