23948sdkhjf

Coop Värmland växlar upp e-handeln

Ska utöka sin hemleveranstjänst till ytterligare fyra kommuner.

E-handeln inom dagligvaruhandeln har ökat kraftigt under pandemin och Coop Värmland har inte varit ett undantag. Här har även efterfrågan fortsatt efter att restriktionerna lättats och ökningen i samtliga orter har uppgått till över 170 procent i jämförelse med föregående år.

Nu ska Coop Värmland under 2022 utöka sin hemleveranstjänst till ytterligare fyra kommuner, Kristinehamn, Storsfors, Degerfors och Karlskoga. Fler kommuner kommer att bli aktuella och under det första halvåret 2022 räknar man med att täcka Värmlands samtliga kommuner.

– E-handeln växer fort och därför måste vi stå rustade för att möta den ökande efterfrågan, säger Viggo Rognes som är ansvarig för affärsområdet e-handel inom Coop Värmland i en kommentar.

 – Den senaste tidens framgång för just vår produkt kan delvis förklaras med en öppen och transparent prissättning på själva varan och tillhörande tjänster.

Coop Värmland har även sedan en tid tillbaka tecknat avtal med det regionala åkeriet Expressbudet.

– Vi gillar kundkontakterna och förstår hur mycket det betyder för Coop Värmlands e-handel. Avtalet med Coop Värmland betyder mycket för oss som ett regionalt åkeri, säger Björn Zandén, regionchef för Expressbudet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078