23948sdkhjf

Första färska barnmaten i en svensk butik

Ica Kvantum Solna först med färskt alternativ till den rumstempererade barnmaten.

Norska Gro Gro vill rita om marknaden med sin kallpressade, färska mat för bebisar och små barn. Nu har de första Gro Gro-produkterna tagit sig in i en svensk butik. Det är Ica Kvantum i Solna centrum som är först ut med att installera en kyl med plats för den färska barnmaten.

Det är otroligt kul att få bana vägen för innovation, att kunna erbjuda våra kunder ett färskt och kylt alternativ med naturlig näring utan tillsatser eller koncentrat. Många av våra kunder är hälsomedvetna och matintresserade och kräver samma matkvalitet och smak för sina barn som för sig själva, säger butikschefen Patrik Larsson.

I Norge installerades den första kylen med Gro Gro i maj 2021. Nyligen tog bolaget in 4,5 miljoner norska kronor som ska användas för att expandera både i Norge och Sverige. 

Gro Gro här är för att revolutionera hur vi idag ser på den färdiga barnmaten och erbjuder inte bara en färsk produkt med naturlig näring, men också en god smakupplevelse. De minsta förtjänar också färsk och god mat, så ser vi fram emot att kunna erbjuda detta till alla Sveriges barn, Malin Bruset, grundare och vd för Gro Gro.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078