23948sdkhjf

Här ska butiken expandera – i tre delar

Ica Kvantum Götene satsar efter pandemin.

Ica Kvantum Götene har liksom många andra dagligvarubutiker gynnats under pandemin och även om mycket nu går tillbaka till det normala har butiken både lyckats behålla onlineförsäljning och en ökad omsättning. Därför ska butiken nu satsa på att bygga ut butiken, det skriver Götene Tidning.

Det känns väldigt roligt och det har gjort att vi nu vågar dra i gång en helt ny satsning, säger Johan Olofsson, handlare på Ica Kvantum till tidningen.

Den nya satsningen kommer att ske i tre delar där den första delen går ut på att lösa pakethanteringsproblematiken. Den andra delen går ut på att fixa en ny lösning för pant och en ny förbutik vilket i slutändan ger möjlighet till det sista tredje steget: En restaurang.

Det blir en enklare restaurang och café som kommer att erbjuda dagens lunch, riktigt bra hamburgare, napolitansk pizza och en form av italiensk gelato, säger Johan Olofsson.

Expansionen möjliggörs av att butiken nu börjar hyra nedervåningen i en angränsande fastighet där en ny pantmaskin där hela säckar kan pantas samtidigt ska installeras.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.11