23948sdkhjf

Mathem ger sig in i kampen om snabbleveranser

 

E-handelsföretaget Mathem ger sig in i den allt hetare konkurrensen om snabbleveranser i Stockholmsområdet.

Den nya tjänsten, som kommer att utgå från en centralt placerad mini-darkstore, eller ”light store”, som företaget självt kallar det, lanseras under början av nästa år.

Det nya snabblagret ska ligga på Södermalm.

Mathems extra snabba leveranser ska bli ett bekvämt komplement till det ordinarie kunderbjudandet, skriver Mathem i ett pressmeddelande.

– Mathem drivs av innovation och vi jobbar hela tiden med att spetsa till vårt kunderbjudande. Utvecklingen inom quick commerce är väldigt intressant, och vi har tittat på olika sätt att utöka vår tjänst med extra snabba leveranser som kan komplettera storhandlingen. Vi vill på det här sättet erbjuda våra kunder ytterligare en dimension av bekvämlighet och frihet att leva mer, kommenterar Johan Lagercrantz, vd på Mathem.

Samtliga leveranser kommer att vara klimatsmarta, samt garantera en god arbetsmiljö för Mathems medarbetare, skriver företaget.

– Med denna “light store” vill vi framför allt skapa en ljus och trevlig arbetsmiljö för våra medarbetare. Och även om förbipasserande inte kommer kunna gå in och handla där så kommer det att finnas möjlighet att titta in och se vad som händer på insidan, säger Johan Lagercrantz.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.135