23948sdkhjf

Han blir ny Sverigechef för Strongpoint

Strongpoint har utsett Magnus Rosén till ny sverigechef och senior vice president, SVP. Han tillträder sin tjänst i februari och ersätter Göran Thörn, som går i pension.

Magnus Rosén har en lång och bred bakgrund från svensk dagligvaruhandel, bland annat i rollen som affärschef för e-handel hos Ica men också från andra roller inom detaljhandeln.

Med denna rekrytering stärker Strongpoint ytterligare upp bolagets kompetens och position inom svensk handel vilket ligger i linje med bolagets fortsatta strategier och tillväxt, skriver bolaget på sin webbsida.

– Det jag mest ser fram emot är att, tillsammans med alla kollegor på Strongpoint, fortsätta driva teknikutvecklingen inom butikslösningar och e-handel framåt. Pandemin har skyndat på transformationen i handeln och jag vill hjälpa handlare att maximera affärsnyttan av alla möjligheter som skapas här. Vi tillhandahåller smarta, bekväma och effektiva lösningar som gör butiken ännu mer attraktiv för konsumenten och mer lönsam för handlaren. Vi fortsätter att förenkla och förbättra kundresan för kunder som väljer att e-handla och vi möjliggör effektiv och lönsam drift av e-handel i butik, säger Magnus Rosén i en intervju.

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094