23948sdkhjf

Varför har innovationerna tappat fart?

Var finns innovationskraften inom livsmedelssektorn? I den senaste mätningen kom Sverige på plats 14 i Europa. Är vi nöjda med det? undrar Lidls Sverigechef Johan Augustsson i sin nya krönika.
Pandemin har visat att vi är snabba på att ställa om – nu är det hög tid att vi påskyndar omställningen av livsmedelsbranschen. Vi måste ytterligare öka utvecklings- och innovationstakten samt hjälpa nya innovationer och nya produkter att nå marknaden. Vi måste stötta våra svenska leverantörer genom att ge dem plats i våra hyllor.  

Pandemin ...
Få tillgång till hela artikeln - enkelt och snabbt
Provprenumeration
Skapa en provprenumeration
Prova nu
Prenumeration
Välj mellan våra prenumerationer på Fri Köpenskap och hitta vad som passar dig och/eller ditt företag
Se prenumerationer
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
JOBB I FOKUS
Gå till jobböversikt
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Icanders femte restaurang har öppnat: ”Känns fantastiskt”
Varuhuschef värvad till City Gross: ”Vill tillföra kundfokus”
”Inte självklart med en lågprisposition”
Bygglov beviljat – Icabutiken rivs
Nya butikschefen rekryterar till citybutik som byggs för fullt
Då öppnar nya Willys – hon blir butikschef
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Dagens Handel
RS & FastFood

Sänd till en kollega

0.093