23948sdkhjf

Coop Mini-butiken på plats i Tystberga

Coops andra obemannade butik en tillfällig lösning när butik tvingas hålla stängt efter vattenläcka.

Det var klart sedan tidigare att Coops andra obemannade butik blir en tillfällig butik i Tystberga utanför Nyköping. Nu står det klart att Coop Mini-butiken öppnar den 2 december.

Som Fri Köpenskap tidigare berättat tvingades Coop Tystberga att stänga den 13 september efter en vattenskada. I väntan på sanering skickar Coop Butiker & Stormarknader (CBS) ut en tillfällig Coop Mini-butik till orten som ska komplettera den onlinehandel som också tillhandahålls. Matkassarna som beställs online både plockas och körs från Coop Stenbärsvägen i Nyköping.

– Det innebär att kunderna både kan storhandla online med leverans fem dagar i veckan samt kompletteringshandla dygnet runt, sju dagar i veckan, säger Meta Persdotter, vd CBS.

Coop Mini i Tystberga erbjuder cirka 400 olika torra, frysta och kylda varor. Betalning sker via mobilappen Scan & Pay. Med betallösningen och mobilt Bank-ID kan kunden skanna sina varor, betala för dem och även låsa upp och ta sig in i butiken.

– Butiksmodulerna kan enkelt utlokaliseras på olika platser och kan placeras i stadsdelar där det i dag inte finns någon Coopbutik, i glesbygd och i turistområden under säsong, där obemannade butiksmoduler kan erbjuda dagligvaror dygnet runt. Eller, som i det här fallet, som en lösning vid längre stängningar på grund av renovering, säger Stina Thorgerzon, chef Erbjudande och format på Coop Sverige.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094