23948sdkhjf

Lidl startar e-handel i Danmark

Men ännu inga planer på en svensk variant.

Lidl i Danmark kommer under 2023 att starta upp e-handel, vilket presenterades i samband med att kedjans nya lager i Køge invigdes.

I början av 2023 kommer vi att starta vår onlineverksamhet i Danmark, som fokuserar på non-food. Det blir en stor investering för företaget och något som kommer att skilja oss från våra konkurrenter. Det innebär att vi till exempel kan köra kampanjer efter säsong, säger Jens Stratmann, vd för Lidl Danmark, till tidningen Børsen.

Lidl Danmark kommer, precis som i bland annat Tyskland, Polen och Belgien som redan har e-handel, inte att sälja livsmedel utan satsa just på non-food.

Frågan om Lidl har planer på en e-handelsetablering även i Sverige har varit återkommande men ännu har kedjan inga planer på att starta upp liknande verksamhet här.

Det är en jättespännande utveckling i Danmark som vi följer noggrant och det är en ständigt återkommande fråga för oss men vi har inga planer på e-handel i nuläget, säger Linda Nyström, pressansvarig på Lidl, till Fri Köpenskap.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.126