23948sdkhjf

Pricer fick fint franskt pris

Butiksteknikföretaget Pricer har tilldelats en fin utmärkelse av Svenska handelskammaren i Frankrike.

Det är Pricer France som fått ”Prix d’Excellence 2021 – Innovation de la digitalisation du retail” för innovation inom digitaliseringen av handeln.

Priset delades ut av Kronprinsessan Victoria under Soirée Franco-Suédoise den 6 december på Pavillon Vendôme i Paris”. Evenemanget arrangerades av Svenska handelskammaren i Frankrike i samarbete med Sveriges ambassad och Business Sweden.

– När Pricer startade för 30 år sedan var Frankrike en av de första marknaderna som insåg det verkliga värdet av butiksdigitalisering och välkomnade digitala prisetiketter i detaljhandeln. Frankrike är fortfarande en av våra viktigaste marknader i världen. Vi är mycket stolta över de långvariga relationerna med våra franska kunder och ser fram emot att kunna fortsätta stödja dem med nya innovationer under många år framöver, kommenterar Pricers vd Helena Holmgren.

Hon tog emot priset tillsammans med Pricer Frances chef Edvin Ruud. Hon medverkade också i ett rundabordssamtal om digitalisering som plattform för grön omställning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125