23948sdkhjf

20 miljoner senare – nyinvigning för Stora Coop

I går nyinvigdes Stora Coop Ersboda i Umeå.

Umeås största Coop-butik, Stora Coop Ersboda, har under hösten byggts om för en total kostnad om drygt 20 miljoner kronor.

Det är en fantastisk nysatsning på stormarknaden och det är roligt att vara med från start, säger nya stormarknadschefen Joakim Flygare som tagit över efter Faouzi Makso som istället gått till Eko Stormarknad.

Under ombyggnationen har butiken bland annat bytt ut kylar och frysar och skapat ett modernare uttryck i frukt- och gröntavdelningen. Mejeriavdelningen har blivit större och utcheckningszonen har utökats samtidigt som post och spel flyttats till kassalinjen. Den nya kafédelen har också fått fler sittplatser på generösare yta.

Våra medlemmar och kunder kommer möta en ljus, modern och miljömedveten stormarknad där en av Coops hjärtefrågor, minskat matsvinn, får en viktig plats, berättar Coop Nords vd, Henrik Skyttberg.

Den avdelningen där Bolist innan nedläggningen huserade har kapats men kommer som Fri Köpenskap tidigare berättat att inrymma Systembolaget som flyttar ett stenkast och får lite större lokaler.

Artikeln är en del av vårt tema Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.109