23948sdkhjf

CBS testar kylda paketskåp ihop med Gordon Delivery

Coop butiker och stormarknader lanserar kylda paketskåp när de tillsammans med Gordon Delivery nu testar tjänsten Gordon Pickup på olika platser runt om i Stockholm. Först ut blir Telefonplan och Skrapan på Södermalm.

Coop har ett starkt online-erbjudande och den senaste tiden har vi vuxit mer än branschen. Nu tar vi nästa steg i erbjudandet till våra medlemmar och kunder med en lösning som både ökar flexibiliteten, förenklar vardagen och gör att vi kommer ännu närmare våra kunder, säger Meta Persdotter, vd Coop Butiker och stormarknader (CBS), i en kommentar.

Skåpen består av totalt 40 rymliga luckor, 28 luckor för kylda varor och tolv för frysta. I de största luckorna ryms tre matkassar. Enligt Ali Ghoce, vd och grundare av Gordon Delivery, är de nya skåpen en fördel för samtliga inblandade.

Våra kunder når flera konsumenter, fastighetsägarna slipper ha skåp från flera e-handlare, och konsumenterna kommer att ha nära till skåp där de kan hämta leveranser från flera e-handlare samtidigt, säger han i en kommentar.

Efter avslutad pilotfas är planen att lansera skåpen på bred front i de nordiska länderna.

Nu jobbar vi mot lösningar där flera kylvaror samkörs, till exempel apoteksvaror och mat. Då kan kunden hämta två beställningar på en och samma gång, säger Ali Ghoce.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094