23948sdkhjf

Andra Coopbutiken med längre öppettider och delvis obemannat

Coop Unnaryd var först ut i våras som delvis obemannad Coopbutik. Inom kort utökar även Coop Svängsta sina öppettider och gör butiken tillgänglig även när personalen inte är på plats.

– Satsningen är otroligt viktig då vi är enda butik på orten, menar Peter Berggren, vd Coop Karlshamn Ekonomisk Förening, som driver fem butiker i Karlshamns kommun.

Coop Svängsta har i dag öppet elva timmar på vardagarna och nio timmar på helgerna. Framöver kommer butikens sortiment att vara tillgängligt 19 timmar per dygn, från klockan 05 till midnatt varje dag.

– Vi har utrustat butiken med fler kameror och teknik som släpper in kunderna med hjälp av Scan & Pay, samt säkerhetslösningar som installerats för att skapa ett säkert och kundvänligt erbjudande när butiken är obemannad. Utöver det är butiken precis som våra kunder och medlemmar känner igen den, fortsätter Peter Berggren.

I början av året öppnade Coop den första helt obemannade butiken i Gävle, Coop Mini. Det följdes under våren av den första delvis obemannade butiken, Coop Unnaryd i Halland. 

– Vi har lärt oss mycket under resans gång och vässar nu vårt erbjudande ytterligare. Vi har många kunder och medlemmar i landet som vill kunna handla utanför ordinarie öppettider, och nu har vi kunskap och erfarenhet för att ta butikskonceptet till nästa nivå och skapa ett ännu starkare kunderbjudande, säger Stina Thorgerzon, chef erbjudande och format, Coop Sverige.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078