23948sdkhjf

Etablerad Icahandlare öppnar ännu en butik på populär skidort

Nya Ica Kläppen kommer att ansluta till det växande antalet dygnet runt-öppna Ica to Go-butiker.

Icahandlaren i Sälen by, Carl-Johan Åkerstedt, etablerar ännu en butik i kommunen. Ica Kläppen beräknas öppna i december 2022.

Den nya butiken på Kläppen Ski Resort i Sälenfjällen kommer att ligga intill riksväg 66, bredvid Gondol Sälens dalstation. Butiksytan blir på cirka 300 kvadratmeter.

För mig är det oerhört kul att få vara med från början och bygga upp en butik från start, kommenterar Carl-Johan Åkerstedt som utlovar hög servicegrad, fullt sortiment och öppettider dygnet runt.

Under ordinarie öppettider kommer butiken att vara bemannad men resterande tid loggar kunderna in i Ica to Go-appen med sitt bank-ID och betalar med Swish.

Det här är ett betydelsefullt samverkansprojekt som kommer att gynna både lokalbefolkning och turister, säger Louise Larsson, ansvarig för Fiskarhedens Fastigheter som genomför etableringen ihop med Carl-Johan Åkerstedt.

Ica Kläppen kommer att ligga nära skidåkningen och serva både lokalbefolkningen, gäster och förbipasserande. 

– Våra gäster har dessutom länge efterfrågat en större och mer centralt placerad matbutik i närområdet. Det är viktigt för en växande destination som Kläppen Ski Resort att kunna erbjuda bra service som gör att gäster inte behöver använda bilen på sin semester. Vi är väldigt glada att kunna erbjuda dem detta redan till nästa vintersäsong, säger Gustav Eriksson, vd på Kläppen Ski Resort.

Artikeln är en del av vårt tema Etableringar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109