23948sdkhjf

Chefsjuristen vill döda myten om tråkigt yrke

Sandra Brånstad var långt ifrån okänd för Axfood när hon klev in i koncernledningen för Axfood den 1 februari i år. Redan innan hon började som chefsjurist på Axfood 2018 hade hon jobbat tätt med koncernen ända sedan 2007.
– Det var självklart hedrande att bli en del av ledningen men det är också ett kvitto på att Axfood tar de här bitarna på allvar och att juristfunktionen anses bidra till och ses som en del av affären. Vissa har nog en bild av att juristfunktionen är ett rundningsmärke, ett nödvändigt ont, säger Sandra Brånstad och fortsätter:

– Den myten vill jag...
Få tillgång till hela artikeln - enkelt och snabbt
Provprenumeration
Create trial subscription
Prova nu
Prenumeration
Välj mellan våra prenumerationer på Fri Köpenskap och hitta vad som passar dig och/eller ditt företag
Se prenumerationer
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094