23948sdkhjf

Här rustas Willys Hemmabutik – skriver 10-årsavtal

Willys Hemmabutiken på Vårväderstorget i Biskopsgården på Hisingen genomgår en omfattande renovering. Den började i november förra året, och ska pågå ett helt år.

Arbetet i Göteborgsbutiken är indelat i sju etapper. Nu pågår den andra etappen och delar av butiken kommer att vara avstängda i omgångar under hela byggperioden.

– Vi tror och hoppas att kunderna skall ha överseende med den tillfälliga röran i butiken, säger Anders Rydholm, förvaltare på fastighetsägaren Göteborgslokaler. Resultatet kommer att bli en modern dagligvaruhandel med ljus och välkomnande inredning.

Butiken har funnits länge på Vårväderstorget och är en uppskattad aktör i området. I stort sett hela lokalen skall nu få en ansiktslyftning. Väggar och tak byts ut och ytskikt renoveras och målas. Willys kommer samtidigt att uppdatera inredningen, bland annat i form av nya kylar, frysar och butikshyllor.

Butiken är en av Biskopsgårdens största matvarubutiker. I lokalen har det bedrivits livsmedelshandel sedan 1970-talet

– Att ha en inbjudande dagligvaruhandlare på torget betyder mycket för området, berättar Anders Rydholm.

I samband med att beslut om renovering fattades skrevs också ett nytt hyresavtal mellan fastighetsägaren och Axfood. Kontraktet sträcker sig över tio år och säkerställer Willys närvaro i Biskopsgården under en lång tid framöver.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.14