23948sdkhjf

Nominera med video i nya kategorin Årets medarbetare

Higher erbjuder en alternativ nomineringsmetod för de som föredrar att prata i stället för att skriva.

En del gillar att skriva. Andra fördrar att prata. Den som ska nominera sin kandidat till den nya kategorin Årets medarbetare på Dagligvarugalan kan nu välja vilket alternativ som passar bäst.

Genom att erbjuda en alternativ nomineringsmetod via vårt mobila verktyg vill vi göra hela nomineringsprocessen roligare, enklare och mobilvänlig, säger Highers grundare och vd Stefan Lidén.

Nomineringslänkarna

Nominera skriftligen på dagligvarugalan.se här

Nominera via mobilen och videofrågor här.

Higher är ny partner till Dagligvarugalan som ägare av nya kategorin Årets medarbetare. Företagets affärsidé är ett mobilt rekryteringsverktyg som frångår den klassiska modellen med personligt brev och cv. I stället ingår kompetensbaserade frågor, psykologiska test och videopresentationer. Det är samma teknik som nu används för att förenkla nomineringsprocessen i den nya kategorin.

I korthet så görs nomineringen genom en kort registrering samt tre korta videofrågor. Nomineringsprocessen tar inte mer än några minuter. Superenkelt, betonar Stefan Lidén.

Genom att presentera sin kandidat i videoformat blir motiveringen mer levande, slagkraftig och mångdimensionell. Eftersom vi förenklat hela förloppet via mobilen är vår förhoppning att antalet nomineringar ökar avsevärt, säger Lidén.

Han har höga ambitioner för partnerskapet med Dagligvarugalan. Målet är att slå rekord i antal nomineringar.

Det finns väldigt många medarbetare där ute och vi hopas att många av dem tar tillfället i akt att nominera kollegor som är värda det. Vi tror och hoppas att den här kategorin kommer att bli väldigt populär.

Varför är det viktigt för er att gå in som partner i just den här kategorin?

2021 var ett år som präglades av pandemin. Dagligvaruhandeln är en av de branscher som fått jobba hårdast under den här tiden och många inom branschen har gjort ett fantastiskt jobb. Att få möjligheten att lyfta upp en person som gjort något alldeles extra för sina kollegor och sin butik känns väldigt roligt. För oss som jobbar med rekrytering känns den här kategorin solklar.

Med en ny kategori följer också en ny jury. Stefan Lidén är mycket nöjd med sammansättningen av välmeriterade HR-chefer inom dagligvaruhandeln och expertis inom HR-tech. Själv bidrar Stefan Lidén med 15 års erfarenhet av rekryteringsarbete.

Samtliga i juryn tycker att det här är en oerhört viktig kategori och är glada att den här kategorin presenteras för första gången.

Juryn i kategorin Årets medarbetare:

  • Stina Stenquist, HR-chef butik & försäljning, Icagruppen
  • Charlotte Welin Zetterlund, HR-chef, Hemköp/Tempo
  • Helena Holmqvist, HR-chef, City Gross
  • Anna Carlsson, digitaliseringscoach HR
  • Stefan Lidén, vd Next U Systems och Higher
  • Mona Johansson, chefredaktör, Fri Köpenskap

Artikeln är en del av vårt tema Dagligvarugalan.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.082