23948sdkhjf

Ny vd utsedd till Ica Försäkring

Per Widemar har utsetts till ny vd för Ica Försäkring AB. Han har lång erfarenhet från försäkringsbranschen där han haft flera ledande roller inom bland annat Trygg Hansa.

Senast kommer han från Länsförsäkringar där han var affärsområdeschef Personförsäkringar.

– Vi är verkligen glada att välkomna Per Widemar till Ica. Pers försäkringskompetens samt drivkrafter kring affären och det digitala kundmötet i samverkan med bank och andra partners är mycket värdefullt i detta uppdrag. Pers förmågor och starka värderingar är en bra matchning med Ica och vår pågående tillväxtresa, säger Marie Halling vd Ica Banken.

– Ica är ett av Sveriges i särklass starkaste varumärken med fokus på kunder, hållbarhet och hög kvalitet. Jag är mycket glad för den här möjligheten och jag ser fram emot att vidareutveckla Ica Försäkrings fina verksamhet tillsammans med Ica Banken och övriga bolag inom koncernen. Det är ett unikt kunderbjudande som finns inom Icagruppen och det ska vi gemensamt fortsätta att förädla, säger Per Widemar.

Han tillträder tjänsten den 1 augusti och ska rapportera till Ica Bankens vd och ingå i ledningen för Bank- och Försäkringskoncernen.

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094