23948sdkhjf

Ännu en Hemköp i tillfälliga lokaler under ombyggnad

Den 30 mars stängde Hemköp i Mörby centrum utanför Stockholm för en total ombyggnad och öppnade en en pop up-butik i lokalen bredvid. Snart gör Hemköp i Jakosbergs centrum i västra Stockholm detsamma. Under ombyggnaden, som enligt planen ska inledas i början av sommaren, flyttar butiken butiken över till grannlokalen som en så kallad pop up-butik.

Målet är sedan kunna öppna den nya, större Hemköpsbutiken före årsskiftet. 

– Det blir en modern och inspirerande butik med fokus på matglädje, där matälskande kunder ska kunna ta del av Hemköps breda sortiment för såväl vardag som helg med färskvaror, delidisk och möjlighet till e-handel med click and collect, säger butikschefen Jesper Jangeborg.

När den öppnar igen är den inte bara större utan har också fått nya entréer. Den byggs också om med hög hållbarhetsstandard, med energieffektiv LED-belysning samt kylar och frysar som drivs på klimatneutral media där överskottsvärmen återvinns.

– Dagligvaror är en väldigt viktig del i vårt utbud och därför är det är jätteroligt att Hemköp väljer att satsa så stort här i vårt centrum, säger Citycons centrumchef Marie Rytting.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125