23948sdkhjf

Här flyttar Willys till nya lokaler

Willys flyttar till nya lokaler i Nynäshamn. Den nya butiken ligger nära den befintliga, men får större och bättre anpassade ytor och  bra parkeringsmöjligheter.

Den nya butiken kommer att byggas i ett bra strategiskt läge cirka 1 000 meter från den nuvarande butiken, skriver Willys i ett pressmeddelande.. Det är ett expansivt område där flera nya bostäder även planeras ta form inom kort.

Butiken etableras i helrenoverade och moderna lokaler på cirka 3 600 kvadratmeter. Det innebär en ordentlig ökning jämfört med nuvarande butik och lokalerna blir betydligt bättre lämpade för Willys koncept. Öppningen av butiken väntas preliminärt ske under senare delen av 2023.

– Vi har en trogen kundkrets i Nynäshamn, och med det nya läget och helt nya, moderna lokaler får vi nu rätt förutsättningar för att erbjuda Nynäsborna en fin och modern matbutik. Det kommer bli ett positivt inslag och det kommer även att innebära att mer handel stannar på orten, säger Heinz Möller, etableringschef på Willys.

Som ett led i Willys e-handelssatsning kommer butiken även att erbjuda en Hämta-station. Butiken kommer att märkas med Bra Miljöval, som är Naturskyddsföreningens märkning för livsmedelsbutiker, med högt ställda krav på bland annat sortiment och energieffektivitet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.109