23948sdkhjf

100-årsfirande i alla City Gross-butiker

City Gross ägare Bergendahls fyller 100 år i år. I måndags gick startskottet för firandet. 1922 grundade Mikael Bergendahls en agentur för margarin i Hässleholm och la grunden till det som i dag är Bergendahls.

Som en del i firandet bjuder City Gross in till 100-årskalas i samtliga butiker.

Under torsdag till söndag bjuds kunder på tårtkalas, tävlingar och godisregn för barnen. Butikerna är dessutom fyllda med riktigt bra erbjudande, för att alla ska kunna fira tillsammans med familjen Bergendahl och City Gross.

Under början av veckan åkte ägarfamiljen tillsammans med City Gross ledning på en turné längs västkusten för att hälsa på i olika City Gross-butiker och delta i firandet, med vd Anders Wennerberg som reseledare.

– Vi har haft en riktigt härlig resa med stopp i bland annat Höganäs, Halmstad, Ytterby och Borås. Vi har umgåtts med våra medarbetare och firat dessa 100 år tillsammans. Vi på City Gross förvaltar det ärv som Mikael Bergendahl en gång la grunden till genom vårt gedigna hantverk och intresse för riktigt schysst mat. Men också genom att alltid sätta kunden i fokus – en värdering som alltid varit närvarande i både Bergendahls och City Gross historia, säger Anders Wennerberg i en kommentar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.173