23948sdkhjf

Bemanningsföretag öppnar i Göteborg

MRC Bemanning som är specialiserade på bemanningstjänster för dagligvaruhandeln, tar nu ytterligare ett steg och öppnar kontor i Göteborg.

Företaget grundades i Norrtälje och har under 20 år varit verksamt i Mälardalen. 2020 utvidgade de verksamheten till Skåne, och nu har turen kommit till Göteborg.

Företagets starka samarbete med Ica, Copp, City Gross, Hemköp och Willys med flea, resulterar nu i en fortsatt expansion i Västra Götaland, skriver företaget i ett pressmeddelande.

– Vår strategi har alltid varit att hålla en hög kvalitet på de tjänster vi erbjuder genom nära kundrelationer. Därför känns det nu otroligt spännande att expandera i Göteborgsområdet, säger vd:n och grundaren Per Steveling.

Till det nyetablerade kontoret i Göteborg har MRC Bemanning rekryterat Therese Magass som driftsansvarig regionchef. Therese kommer närmast från Storesupport där hon de senaste 5 åren varit kundansvarig konsultchef i Göteborg.

– Vi ser en enorm potential med teamet vi rekryterat till kontoret i Göteborg som har både erfarenheten och förutsättningarna att vidareutveckla MRC Bemanning, säger Per Steveling.

Företget erbjuder bemanningstjänster inom varuplock, kassatjänster, förbutik/post, chark och deli samt ombyggnationer, rekrytering av butikspersonal och ledare

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
De leder Facebookförsäljningen
Här vill City Gross etablera sig i Karlstad
Här öppnar CBS sin tredje Coop Mini
Ny vd på Urban Deli
Avslöjar: Så bygger Coop om sin e-handel: ”Vi väljer att gå en annan väg”
Så mycket ökar gränshandeln – närmar sig ”normala” nivåer
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Dagens Handel
RS & FastFood

Sänd till en kollega

0.094