23948sdkhjf

Bemanningsföretag öppnar i Göteborg

MRC Bemanning som är specialiserade på bemanningstjänster för dagligvaruhandeln, tar nu ytterligare ett steg och öppnar kontor i Göteborg.

Företaget grundades i Norrtälje och har under 20 år varit verksamt i Mälardalen. 2020 utvidgade de verksamheten till Skåne, och nu har turen kommit till Göteborg.

Företagets starka samarbete med Ica, Copp, City Gross, Hemköp och Willys med flea, resulterar nu i en fortsatt expansion i Västra Götaland, skriver företaget i ett pressmeddelande.

– Vår strategi har alltid varit att hålla en hög kvalitet på de tjänster vi erbjuder genom nära kundrelationer. Därför känns det nu otroligt spännande att expandera i Göteborgsområdet, säger vd:n och grundaren Per Steveling.

Till det nyetablerade kontoret i Göteborg har MRC Bemanning rekryterat Therese Magass som driftsansvarig regionchef. Therese kommer närmast från Storesupport där hon de senaste 5 åren varit kundansvarig konsultchef i Göteborg.

– Vi ser en enorm potential med teamet vi rekryterat till kontoret i Göteborg som har både erfarenheten och förutsättningarna att vidareutveckla MRC Bemanning, säger Per Steveling.

Företget erbjuder bemanningstjänster inom varuplock, kassatjänster, förbutik/post, chark och deli samt ombyggnationer, rekrytering av butikspersonal och ledare

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094