23948sdkhjf

Årets köttavdelning vägrar tumma på det lokala: ”Säljer knappt centralpackat”

Trots prisökningarna fortsätter årets kött- och charkuteriavdelning, Hemköp Hedemora, att öka andelen lokalproducerat. "Vi säljer knappt något centralpackat längre", säger köttansvariga Daniel Andersson.
Passionen för det lokala är orsaken till att Hemköp Hedemora tog hem priset som Årets kött- och charkuteriavdelning. Det tror köttansvariga Daniel Andersson.

– Vi tar vårt kött från Stora Skedvi där djuren går fritt och sedan körs till slakteriet intill. De grovstyckas och skickas hit till butiken där vi finstyckar och paketerar. Allt detta under...
Få tillgång till hela artikeln - enkelt och snabbt
Provprenumeration
Skapa en provprenumeration
Prova nu
Prenumeration
Välj mellan våra prenumerationer på Fri Köpenskap och hitta vad som passar dig och/eller ditt företag
Se prenumerationer
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
JOBB I FOKUS
Gå till jobböversikt
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Ica Kvantum-butik byggs om till Maxi: ”Viktig marknad”
Stora Coop i Svedala öppnar på alla hjärtans dag
Handelsanställda i Finland går ut i strejk efter strandade förhandlingar
Inflationen åt upp 2022 – men ingen krympflation
Coop Träkvista stänger – ersätts med obemannad Mini i två år
Icas koncern-chef: ”Vi behöver ha prisvärda alternativ i alla våra butiker”
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Dagens Handel
RS & FastFood

Sänd till en kollega

0.187