Passionen för det lokala är orsaken till att Hemköp Hedemora tog hem priset som Årets kött- och charkuteriavdelning. Det tror köttansvariga Daniel Andersson.
– Vi tar vårt kött från Stora Skedvi där djuren går fritt och sedan körs till slakteriet intill. De grovstyckas och skickas hit till butiken där vi finstyckar och paketerar. Allt detta under...
Årets köttavdelning vägrar tumma på det lokala: ”Säljer knappt centralpackat”
Trots prisökningarna fortsätter årets kött- och charkuteriavdelning, Hemköp Hedemora, att öka andelen lokalproducerat.
"Vi säljer knappt något centralpackat längre", säger köttansvariga Daniel Andersson.
Få tillgång till hela artikeln - enkelt och snabbt
Provprenumeration
Skapa en provprenumeration
Prova nu
Prenumeration
Välj mellan våra prenumerationer på Fri Köpenskap och hitta vad som passar dig och/eller ditt företag
Se prenumerationer