23948sdkhjf

Invigning för tredje Snabbgross Club-butiken

Snabbgross Club, Axfoods restauranggrossist som även är öppen för privatpersoner, öppnar i dag, den 2 juni, sin nya butik i Skövde.

Den första medlemsbutiken öppnade i Danderyd norr om Stockholm i november 2020. Den andra i Södertälje i augusti förra året. Att den tredje butiken skulle hamna i Skövde stod klart redan för drygt ett år sedan, och nu är det alltså öppningsdags. 

Den 2 400 kvadratmeter stora Snabbgross Club-butiken ligger i Stallsiken handelsområde, i utkanten av Skövde centrum. För restaurang- och företagskunden fungerar konceptet som en vanlig Snabbgross-butik. För privatkunder är ett medlemskap, som kostar 299 kronor per år, en förutsättning för att få handla i butiken.

– Skövde är en tillväxtkommun med en marknad där vi tidigare inte funnits. Vår ambition är att tillgodose behoven hos stadens restauranger, kaféer och företagskunder med ett brett sortiment till låga priser, vassa kampanjer och unika medlemskampanjer, samtidigt som vi ger Skövdeborna en helt ny typ av mataffär att handla i, säger Lena Fransson, butikschef på Snabbgross Club i Skövde.

Den Axfood-ägda kedjan består nu av totalt 29 butiker, varav tre Snabbgross Club. Den som vill veta mer om Club-konceptet kan följa med in i pilotbutiken här.

Artikeln är en del av vårt tema Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Eurocash vd om nya butiken och det ännu mer nischade konceptet
Förstagångshandlare till Ica Kärnan
Kenneth Bengtsson blir ordförande på Ljusgårda
Ännu en Hemköpsbutik har fått ett lyft – med upphämtningskåp
Här planeras butik i Helsingborg
Butikerna som gör säljsuccé på Facebook
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Dagens Handel
RS & FastFood

Sänd till en kollega

0.159