23948sdkhjf

Ica-butik tog hem Årets hemmakontor

Ica Supermarket Järna tog hem priset som Årets hemmakontor under Dagligvarugalan Götaland i går, torsdag.

Eftermiddagseventet Dagligvarugalan Götaland, som är en försmak inför branschens största fest i Stockholms Stadshus under hösten, genomfördes i Göteborg i går.

Temat för dagen var hållbarhet och en rad talare höll sina föredrag. Ica Toppen Höllvikens handlare Jens Bertilzon, som 2020 tog hem det mest prestigefyllda priset Årets Butik, berättade bland annat om hur han arbetar med kategorin hälsa och hur han döpt om sin frukt- och gröntavdelning till ”Friskvårdsavdelningen”.

Lidls hållbarhetschef Caroline Kjerstadius berättade om lågprismodellens koppling till hållbarhet och hur kedjan, bland annat med styrkorna i emv-sortimentet, lyckats minska sin klimatpåverkan avsevärt.

Efter en dag av föreläsningar och mingel avslutades dagen med prisutdelning i kategorin Årets Hemmakontor samt ett föredrag av Martin Moström hos Retail House om den underskattade men stora vinstpotentialen i hemmakontorsprylar, som nu väntas växa sig starkare då fler jobbar hemifrån.

Ica Supermarket Järna tog hem priset Årets hemmakontor och specialansvariga Christina Peterson välkomnades upp på scen.

– Det känns helt fantastiskt, summerade hon.

Juryns motivering:

Butiken och dess personal har med stor entusiasm och trygghet svarat upp på deras kunders önskan att inte behöva söka sig till någon annan butik för att få tillgång till ett brett och genomtänkt sortiment inom kategorin hemmakontor. Butiken har utifrån sina förutsättningar en bred och planerad avdelning som stämmer väl överens med sina kunders önskemål. Personalen är intresserad av att följa trender och ser ljust på framtiden då fler vill fortsätta jobba hemifrån.

Artikeln är en del av vårt tema Dagligvarugalan.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Coop köper två Matpirater
Så tycker handlarna om Ica Sveriges sparpaket
Då kan rättegången i Ica-härvan hållas
Här vill Coop köpa mark och bygga ny butik
Årets ostavdelning: ”Kunderna kommer hit för att vi har allt”
Årets butik öppnar To go på grannö
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Dagens Handel
RS & FastFood

Sänd till en kollega

0.094