23948sdkhjf

De tar över Hemköp i Mall of Scandinavia

Erfaren duo tar över i Solnabutiken som nu blir handlarägd.

Nu står det klart att Hemköp i Mall of Scandinavia i Solna får två nya handlare. Det är handlarduon Kenneth Ohlsson och Tommi From som efter sommaren kommer att driva butiken som är belägen mitt i köpcentrumet.

Båda har lång erfarenhet av dagligvaruhandeln och har framförallt jobbat tillsammans som butikschefer på Vivo Mariahallen på Södermalm i Stockholm (nuvarande Willys) under 17 år.

– Det här känns fantastiskt roligt! Vi har hört att det är ett bra gäng på plats som vi ser fram emot att fortsätta att utveckla butiken tillsammans med. Vi har redan tagit fram en affärsplan och kommer att göra en del förändringar, men exakt vad det blir kommer kunderna att märka senare i år, säger Tommie From och Kenneth Ohlsson i en gemensam kommentar.

I och med tillsättningen av Tommie From och Kenneth Olsson går butiken från att vara egenägd till att bli handlarägd. Nuvarande butikschef på Hemköp Mall of Scandinavia, Tiina Koivisto, kommer nu att ta på sig uppdraget att vara med och etablera Hemköp Stadshagen som öppnar nästa år. Hon kommer även att bli butikschef på Hemköp Stadshagen.

– Tiina Koivisto har de senaste åren lyft driftsnivån på Mall of Scandinavia till en av kedjans bästa, det har gjort att försäljningsutvecklingen nu har en klart positiv riktning. I handlarregi kan butiken få ytterligare möjligheter och Tommie och Kenneth har visat att de både kan och är beredda att satsa på det som behövs, säger Henrik Sved, driftchef för Hemköps handlarägda butiker, i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Kommentera en artikel (1)

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109