23948sdkhjf

Fri Köpenskap söker vass reporter

Fri Köpenskap har bevakat dagligvaruhandeln i snart 80 år. Nu söker vi en reporter som kan hjälpa till att befästa positionen som branschens ledande tidning.

Den vi söker är driven och van att självständigt producera nyheter oberoende av kanal; webb, print, nyhetsbrev eller sociala medier. Helst har du redan goda fackkunskaper och ett etablerat nätverk, men viktigast är att du är intresserad av samhälle och näringsliv, proffs på omvärldsbevakning och snabbt kan sätta dig in i branschfrågor. Är du framåt, nyfiken och van att snabbt växla arbetsuppgifter är det också en fördel. Du behöver även kunna hantera tidspress och arbeta strukturerat mot kort deadline.

Fri Köpenskap är stolt arrangör av branschens viktigaste event, Dagligvarugalan, så visst arbete kopplat till event ingår också som en del av arbetsuppgifterna.

Vi kan erbjuda en trevlig och stimulerande redaktionell miljö tillsammans med Nordiske Mediers andra titlar. På kontoret i Solna får du ett varierat arbete där du mest befinner sig på redaktionen, men ibland är ute och gör reportage eller bevakar seminarium eller event. Därför behöver du även behärska fotografering och kunna lägga upp rörligt material.

Vi följer kollektivavtalet mellan Medieföretagen och Svenska Journalistförbundet.

Vi önskar ha den nya reportern på plats i september. Urval och intervjuer sker löpande, och tjänsten tillsätts när vi hittat rätt person. Skicka därför din ansökan med cv och personligt brev så snart som möjligt eller senast den 31 augusti.

Mejla din ansökan med rubriken ”Reporter Fri Köpenskap” i ämnesraden till mona.johansson@nordiskemedier.se

Vilka är vi?

Fri Köpenskap ingår i Nordiske Medier som är Nordens största B2B-förlag med cirka 50 titlar, varav ett 20-tal i Sverige. Utgivning sker både digitalt och i print. Nordiske Medier står också bakom ett stort antal branschevent varje år.

Nordiske Medier Stockholms medieportfölj spänner över bygg- och anläggningssektorn, motor- och transportbranschen, detaljhandeln, hälsa och ett antal specifika industrier. Våra kunniga facktidningsjournalister levererar varje dag kvalitetsjournalistik till beslutfattare och professionella yrkesmänniskor inom respektive bransch.

Nordiske Medier har cirka 80 medarbetare i Sverige och 100 i Danmark. Huvudkontoret ligger i danska Ålborg och vi har även kontor i Köpenhamn, Stockholm och Helsingborg.

Läs mer om oss på www.nordiskemedier.se och www.fri-kopenskap.se/

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141