23948sdkhjf

Coopbutik tar form under ny butikschef – ”ska sticka ut”

Coop Tullholmen öppnar i slutet av året i den nya stadsdel som nu växer fram i Karlstad.

Redan 2018 presenterade Coop Värmland planerna på en ny butik på Tullholmen i Karlstad. Nu börjar Coop Tullholmen ta form. Sofie Frohm blir butikschef för den nya butiken som föreningen hoppas kunna öppna lagom till julhandeln.   

Jag älskar flödet av människor, den kontinuerliga förändringen och värdet av service. Det ska bli så kul att tillsammans med medarbetarna jobba för att Coop Tullholmen blir en självklar mötesplats i Karlstad.

Coop Värmland har i omgångar sålt av sin mark på Tullholmen i Karlstad. På platsen där föreningen för bara några år sedan hade kontor, charkfabrik, bageri och lagercentral växer nu den nya stadsdelen Tullholmen fram.

Den nya butiken i hörnet vid Packhusallén mot Tullhusgatan ingår i en fastighetslösning med ett 60-tal bostadsrätter och 132 hyresrätter i ett 16 våningar högt hus som ägs av Löfberg Fastigheter. Butiken på markplanet kommer att få en försäljningsyta på 1 100 kvadratmeter. 

Det känns jättespännande att vi snart kommer att öppna en ny och fräsch butik med tydlig färskvaruprofil i ett av Karlstads hetaste lägen, säger Coop Värmlands vd Anneli Borg Lundgren i en kommentar.

Förutom mycket färskvaror, butiksbakat bröd, färdiglagad mat och lokala produkter kommer Coop Tullholmen även att erbjuda ett kafé, som även nås via en separat entré.

46-åriga Sofie Frohm har rötterna på Hammarö i Värmland. Kundbemötandet är en kärna i de olika arbetsroller hon har haft.

Jag haft förmånen att jobba med många fantastiska människor och lärt mig något nytt i varje möte. Det kommer bli intensivt och riktigt roligt att sätta ihop butiksteamet med starkt kundfokus. Tillsammans kommer vi att jobba hårt för att erbjuda våra kunder och medlemmar en butik som verkligen sticker ut här i Värmland.

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093