23948sdkhjf

Ny tjänst i sommar för Coop Mitts båtburna kunder

Coop Tullhuset levererar matkassarna till Alderholmens båtplats.

Coop Mitt lanserar i sommar en tjänst som gör det möjligt för båtburna kunder i Gävle att beställa mat som levereras till Alderholmens båtplats.  

– Vi fortsätter att utveckla Coop Mitts erbjudande här i Gävle med fokus på att öka service och tillgängligheten till kunder och medlemmar. Innovation är något som vi brinner för och här ser vi en möjlighet att stärka vårt erbjudande och samtidigt stötta arbetet som görs för att utveckla Alderholmen som hamn, säger Magnus Wåhlander, vd Coop Mitt.

I Stockholms skärgård slåss Coop med Mathem och Ica om skärgårdskunderna. Där är det Coop Butiker & Stormarknader, CBS, som står för båtleveranser och hämtskåp i ett erbjudande som bygger både på lösningar året runt och under högsäsong.

Nu siktar även Coop Mitt in sig på de båtburna kunderna. Med start den här veckan går det att lägga beställningar som kan hämtas på bryggan vid Alderholmens båtplats i Gävle. Medarbetare från Coop Tullhuset lämnar över kassarna.

– Det här är en smidig lösning som jag vet kommer att uppskattas. Vi har redan idag flera kunder som lägger till vid bryggan och springer in för att handla i vår butik. Nu kan man enkelt lägga en beställning online och bunkra upp för en längre färd eller handla allt som behövs för en god sommarlunch ute till sjöss, säger Lars Wahlgren, butikschef Coop Tullhuset.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093