23948sdkhjf

Nyhet inom växtbaserat mejeri

På eftermiddagen när sötsuget ofta sätter in är det många som önskar att det fanns ett snabbt, smidigt och sunt mellanmål. Lösningen finns nu i den nya lanseringen Frukt & Bär Bowls från Kiviks Musteri – härligt krämiga blandningar av frukt och bär, färdiga att hällas upp i en skål och toppas efter eget önskemål.

De tre produkterna kommer i smakerna Päron, Jordgubb och Svartvinbär, Tropisk samt Äpple, Kiwi och Banan, har ett högt fruktinnehåll och är allihop utan både tillsatt socker och sötningsmedel. Dessutom är de veganska, en god källa till fiber och berikade med C-vitamin.

Förutom att fungera bra som mellanmål är de också en utmärkt start på dagen. Genom att toppa med olika godsaker såsom pumpa- solros- eller chiafrön, kokosflarn, skivad frukt, müsli eller jordnötssmör går mellanmålet eller frukoststunden att variera i all oändlighet. Det är bara ens egen fantasi som sätter gränserna. Med fördel kan Frukt & Bär Bowls också hällas på gröten eller i filen.

Dessutom är Frukt & Bär Bowl perfekt att hälla i återfyllningsbara så kallade ”klämmisar”, såväl för barn som för vuxna på språng. Frukt och Bär Bowl lämpar sig helt enkelt för alla konsumtionstillfällen.

Liksom många av Kiviks Musteris övriga produkter, hettas Frukt & Bär Bowl upp och kyls ner snabbt för att sedan packas i hållbara pappersförpackningar som bevarar både färg och smak. Därför har produkterna väldigt lång hållbarhet utan att innehålla konserveringsmedel och utan att behöva transporteras eller stå i kyl (förrän öppnad), något som naturligtvis är extra fördelaktigt i dessa tider av begränsad tillgång på el och höga elpriser.

Kiviks Musteri tillverkar ett stort antal produkter främst inom must, cider och andra drycker, varav alla tillverkas i musteriet mitt i äppelodlingarna på Österlen.

Produkterna finns på ICA från vecka 39 och säljs i förpackningar om 1L till ett rekommenderat utpris på 29,90 kr.

Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078