23948sdkhjf

Yuncture Invest och branschprofilen startar nischat investmentbolag

Inkubatorföretaget Yuncture Invest startar tillsammans med branschveteranen Mats Bejmyr ett investmentbolag nischat mot detaljhandel och foodtech.

Yuncture har sedan 2017 framgångsrikt hjälpt och coachat startupföretag i alla branscher, både via sitt inkubatorprogram och genom investeringar. Idén till den nya satsningen väcktes sedan Mats Bejmyr agerat mentor åt godisdrottningen Sara Serray, som år 2018 deltog i Yunctures inkubator med startup-bolaget Wellibites.

Mats har en gedigen bakgrund inom detaljhandeln med ledande roller på stora företag som Cederroth och Axfood, bland annat som vd för ett av dotterbolagen. De senaste åren har han även drivit ett eget rekryteringsbolag inom detaljhandeln samt varit vd på Maten É Klar, där tv-kocken Tareq Taylor är en av grundarna.

– Att kunna kombinera Mats fantastiska spetskompetenser och erfarenheter med Yunctures generella affärskunskaper och nätverk känns riktigt spännande. Vi har känt Mats under lång tid, och det kommer både bli spännande och roligt att arbeta närmare honom, säger Yunctures vd Christoffer Rydhede i en kommentar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
JOBB I FOKUS
Gå till jobböversikt
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Svensk Handel om de rekordhöga lönekraven
Årets medarbetare gör kometkarriär med mjuka mervärden
27-åringens första butik: ”Det är ett stort ansvar”
Ica Kvantum Tyresö bygger om hela butiken
Ica Supermarket varslar när Willys öppnar
Ny Willys byggs på samma plats som den nedbrunna butiken
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Dagens Handel
RS & FastFood

Sänd till en kollega

0.109