23948sdkhjf

Första Icabutiken att koppla upp personalen

Ica Maxi Nynäshamn är första Icabutiken i landet som kopplar upp personalen mot Turnpikes system med hjälp av smarta klockor.

Allra först ut var Stora Coop Visby, som införde systemet i vintras.

Utmaningarna för dagligvaruhandeln kretsar mycket kring hur man optimerar butiksdriften med begränsade resurser. Det är svårare än någonsin för personalen att veta vad de ska göra och hur de ska prioritera mellan vanlig butiksdrift och kundernas krav och önskemål, skriver systemleverantören Turnpike i ett pressmeddelande.

– Det handlar om att gifta ihop kund- och medarbetarresan, så att servicenivån går upp samtidigt som personalen jobbar smartare och mår bättre, säger butikschefen Elena Serrander.

Handlaren Bosse Backman är lika positiv:

– Turnpikes lösning hjälper våra medarbetare att prioritera i den dagliga driften, så att vi använder våra resurser effektivare, samtidigt som vi kan leverera en högre servicegrad och stärka den så avgörande kundupplevelsen. Enkelt, diskret och effektivt blir vi direkt notifierade när varje enskild kund vill ha eller behöver vår hjälp någonstans i butiken. Vi ser våra kunder när de vill bli sedda och vi vinner kundinsikter utan att vara påträngande, säger han.

Kommentera en artikel

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.096