Culinarica skiljer sig alltså från mer eller mindre färdiga restaurangkoncept för butiker som Icanders.
– Det kommer aldrig att bli en Culinaricarestaurang, säger Tina Scherman.
Istället hjälper hon och de tre andra konsulterna inom Culinarica de butiker som vill satsa på förbättrade matupplevelser att genomföra projekt. De tjänster de erbjuder f...
De hjälper Icabutiker med restaurangkänslan
– Culinarica är inget koncept. Det är en tjänst.
Det är det första Tina Scherman, en av fyra konsulter på Culinarica, säger när hon ska berätta om Icas nya stöd för butikerna.
Det viktiga är att de hjälper de Icabutiker som vill skapa butiksunika matupplevelser med restaurangkänsla, från grunden.
Foto: Joachim Björk

Tina Scherman och Sebastian Sölch på Icatjänsten Culinarica vänder sig till handlare för att stötta restaurangsatsningar i butik. Foto: Joachim Björk
Få tillgång till hela artikeln - enkelt och snabbt
Provprenumeration
Skapa en provprenumeration
Prova nu
Prenumeration
Välj mellan våra prenumerationer på Fri Köpenskap och hitta vad som passar dig och/eller ditt företag
Se prenumerationer