23948sdkhjf

200 extra kvadratmeter när Hemköp nyinviger

Ett större och nyrenoverat Hemköp står färdigt på Lidingö.

Den 20 oktober är det färdigrenoverat på Hemköp Brevik på Lidingö.  

Butiken nyinvigs efter att ha renoverats sedan i våras. Lokalen har fått ett nytt kundvarv, nytt tak och ytterligare 200 kvadratmeter efter samtal med hyresvärden.  

Ombyggnationen har tagit mycket kraft och energi men det är nu det roliga börjar. Vi uppskattar att kunderna haft överseende med att butiken har varit stökig under ombyggnationen och vår förhoppning är att kunderna kommer att uppskatta de förändringar vi har gjort. En fräsch och fin butik är viktigt, men det absolut viktigaste är våra kunder och deras upplevelse hos oss. Nu ser vi fram emot nyöppningen och att fira i dagarna tre, säger handlaren Andreas Gruber i en kommentar. 

Den tidigare godisavdelningen har tagits bort, och konceptet drivs i stället vidare i separat regi i en butik intill.

Avdelningen för frukt och grönt har fått en större plats, och även energieffektiviseringar har genomförts under renoveringen.  

Liksom alla aktörer har vi ett ansvar att reducera vår energiförbrukning. Vi har exempelvis bytt ut all belysning till LED och alla diskar har isolerglasdörrar. Det har inneburit att vi har minskat vår energiförbrukning, trots att vi har fler kyldiskar än tidigare, säger Andreas Gruber i ett pressmeddelande. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109