23948sdkhjf

Oh. Mung. Good – Växtbaserat utan tillsatser

Det krävs mer än alarmerande siffror för att driva omställningen mot mer växtbaserad kost. Detta har Oh Mungood tagit fasta på och jobbar på att ”create cravings” med sina ekologiska produkter.

- Vi vill erbjuda produkter som gör att det vattnas i munnen. Detta får vi gång på gång bekräftat av våra kunder och nu även med en stjärna från superior taste awards.

Oh Mungood och grundaren Caroline Nilsson är övertygade om att det behövs göras mer plats för växtbaserade livsmedel i frysdisken framåt.

- Vi ser en ökad förfrågan på ett renare innehåll. Att vi dessutom är växtbaserade, ekologiska, glutenfria och fria från soja gör att vi tickar av många boxar av konsumenters behov.

För lite mer än ett år sedan lanserades de två första produkterna i butik från Oh Mungood – Burgare och bits. Till V.11 lanseras även två färser.

- Vi skulle våga säga att dessa färser är något av det renaste och godaste man kommer hitta på marknaden. Två produkter som vi själva längtat efter länge. Den formbara färsen är balanserat smaksatt med salt, lök och vitlök för att snabbt skapa färssåser, bullar och biffar. Tacofärsen är smakrik och även den helt fri från tillsatser och socker. Den steker man enkelt till en krispig färs direkt från frysen.

Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079