23948sdkhjf

Vegetariskt på ett ställe när Hemköp nyinviger butik

Hemköps modernisering av butiksbeståndet rullar vidare. Nu har även Hemköp Stigbergstorget i Göteborg fått sig en ansiktslyftning. På torsdag, den 10 november, bjuder butikschefen Raine de Boer in till nyinvigning av den centralt belägna butiken.

Butiken har varit öppen under ombyggnationen och många kunder tror att vi har byggt ut då den känns mycket rymligare jämfört med tidigare, säger Raine de Boer, butikschef Hemköp Stigbergstorget.

För att öka rymden i den 1 800 kvadratmeter stora butiken har man bland annat tagit bort väggarna till det som tidigare varit ett mejerirum. Samtidigt har fokuset på färskvaror blivit tydligare. Kunderna möts nu av en stor frukt- och gröntavdelning, följt av brödavdelningen och därefter den manuella delidisken som fått en mer central plats i butiken.

Nytt är också att det vegetariska utbudet har samlats på ett och samma ställe.

Våra kunder köper mycket ekoprodukter och vegetariskt. Vi har därför samlat alla vegetariska alternativ för att det ska bli ännu lättare för våra kunder att hitta det de söker, säger Raine de Boer. 

I samband med ombyggnationen har man också gjort en ordentlig satsning på energieffektivisering. All belysning är utbytt till LED och alla kylar har bytts ut mot kylar med tillhörande nytt energieffektivt kylsystem.

Artikeln är en del av vårt tema Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064