23948sdkhjf

”Det gäller att ha koll på procenten”

Beroende på vem man frågor får man olika svar angående Sveriges självförsörjningsgrad. Låt oss enas om startpunkten så att vi gemensamt kan hitta rätt strategier framåt, skriver Svensk Dagligvaruhandels vd Karin Brynell i sin krönika.
Den svenska livsmedelsproduktionen har blivit en het fråga. I spåren av pandemin, kriget i Ukraina och ett ökat fokus på landets civilförsvar har röster höjts för att Sverige måste öka sin självförsörjningsgrad av livsmedel. Men först måste vi komma överens om vilken självförsörjningsgrad vi har idag, för beroende på vem man frågar får man olika sv...
Få tillgång till hela artikeln - enkelt och snabbt
Provprenumeration
Skapa en provprenumeration
Prova nu
Prenumeration
Välj mellan våra prenumerationer på Fri Köpenskap och hitta vad som passar dig och/eller ditt företag
Se prenumerationer
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094