23948sdkhjf

Formad på Ica – nu blir han konsulentchef för Tempo

Ska leda teamet som ska stötta Tempohandlarna med allt från strategi till försäljningsarbete.

Han har mer än 20 års erfarenhet från Ica, både från butik och centralt. Numera är dock Henrik Sjöblom Adsten verksam inom Axfood, där han precis utsetts till ny konsulentchef för Tempo-kedjan.

I sin nya roll får Henrik Sjöblom Adsten i uppdrag att leda konsulentorganisationen och ska tillsammans med konsulenterna stötta Tempohandlarna med allt från strategi till försäljningsarbete.

Den nya konsulentchefen kommer närmast från rollen som försäljningschef på Urban Deli, men

dessförinnan hade han lång karriär inom Ica. Med en pappa som hade en Ica-butik hemma i Mariefred är han uppvuxen i en butik. 

− Jag arbetade i sju år på Ica Maxi i Nacka. Efter det arbetade jag som frukt och grönt-support centralt på Ica under cirka 4 år innan jag fick rollen som butikschef på Ica Supermarket på Vanadisplan i Stockholm berättar Henrik Sjöblom Adsten som sedan avrundade tiden på Ica med att ansvara för "säljsupport färskvaror". 

Henrik Sjöblom Adsten Ålder

  • Ålder: 41 
  • Familj: Fru och två barn 
  • Bor: I Norra Ängby, Stockholm 
  • Favoriträtt: ”Nyligen gjorde jag en klassisk Biff Rydberg, som blev riktigt god. Så jag säger Biff Rydberg. Annan favorit är Urban Delis baljväxtlasagne, perfekt för hela familjen.”

Källa: Tempo

Den 1 februari tillträder han sin nya tjänst som ny konsulentchef för Tempo. 

− Det ska bli otroligt roligt att få det ansvaret. Min förhoppning är att jag ska bidra till att driva försäljning och lönsamhet. Att arbeta med uppföljning och driva engagemang både i teamet och i butikerna, det tror jag är viktigt, att alla får möjlighet att fokusera på rätt saker, säger Henrik Sjöblom Adsten. 

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094