23948sdkhjf

130 franchisetagare inom Coop får hjälp av konsultjätte

Ludvig & Co, tidigare LRF Konsult, har skrivit samarbetsavtal med de Coopföreningar som driver butiker i franchiseform.

Därmed blir konsultjätten exklusiv leverantör av redovisningstjänster till de 130 franchisetagare som finns inom Coop.

Som en satsning i samband med uppdraget utökar också Ludvig & Co sin verksamhet i Borlänge med 6 nya medarbetare, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Coop har i dag cirka 830 butiker, inklusive 53 stycken i det nya Xtra-formatet. 130 av dem drivs som franchise.

Överlägset flest av dem finns inom Coop Butiker & Stormarknader, som driver strax under 200 butiker åt Konsumentföreningen Stockholm i Mellansverige.

– Genom Ludvig & Co säkerställer vi att våra franchisetagare erbjuds ett stort utbud av tjänster, specialistkompetenser, resurser och framför allt digitaliserad redovisning med personligt samarbete. Ludvigs fokus på franchisetagarna och deras behov är det som varit väldigt avgörande för oss när vi valde att samarbeta med Ludvig, säger Fredrik Brandel, CFO på CBS.

– Jag är mycket glad att vi nu är partner till Coop och därmed får hjälpa de anslutna franchisetagarna med deras ekonomi och att utveckla deras företagande. Samtidigt är det väldigt roligt att vi genom denna satsning växer vår medarbetargrupp i Borlänge och utökar vår specialisering, berättar Helena Iacono som är regionchef för Väst inom Ludvig & Co.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.142