23948sdkhjf

City Gross förlänger avtal i tio år: ”Ser Nyköping som en viktig ort”

City Gross har förlängt sitt avtal i handelsområdet På Jungs Hage i Nyköping. Det uppger fastighetsägaren Regio i ett pressmeddelande.

Pål Jungs Hage är ett handelsområde som ligger utanför Nyköping. Fastighetsbolaget Regio (Fastighets AB Regio) köpte området 2016.

Nu är det klart att City Gross förlänger sitt kontrakt med ytterligare tio år. Det skriver fastighetsbolaget i ett pressmeddelande.

– Vi ser Nyköping som en viktig ort och gillar utvecklingen i Pål Jungs Hage. Vårt koncept med både stormarknad och färskvaror har en stor potential och vi vill satsa tillsammans med fastighetsbolaget. Vi ser fram emot att erbjuda Nyköpingsborna matglädje i 10 nya år, säger Per Edstam, etableringschef på City Gross i en kommentar.

Förutom City Gross förlänger även möbeljätten Mio sitt avtal. I samband med det planerar möbelvaruhuset en utbyggnad.

– Den fina utvecklingen av Pål Ljungs Hage är resultatet av ett gediget och lyhört samarbete mellan Regio, vår förvaltningspartner P&E, kommunen och det lokala näringslivet. Vi ser det som ett erkännande att väletablerade hyresgäster som City Gross och Mio väljer att förlänga sina avtal och vidareutveckla lokalerna tillsammans med oss, säger Eric Bergström, VD Regio och Partner Brunswick Real Estate, i pressmedelandet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08