23948sdkhjf

Kommunikationsdirektören byter till City Gross

City Gross delar upp marknad och försäljning när Sara Andersson tillträder.

Sara Andersson, kommunikationsdirektör på Bergendahls sedan 2020, tillträder i januari som ny marknads- och kommunikationsdirektör på City Gross. 

– City Gross befinner sig i en spännande utveckling och jag är otroligt glad över att ha fått förtroendet. Jag ser verkligen fram emot att fortsätta arbetet med att stärka City Gross varumärke, relationen till våra kunder och vår position som storhandelsaktör, säger Sara Andersson i ett uttalande.

Sara Andersson har lång erfarenhet från livsmedelsbranschen. Innan hon rekryterades till Bergendahls Food arbetade hon i motsvarande roll inom Atriakoncernen. 

Sedan Bergendahls Food såldes till Axfood är City Gross det som återstår av Bergendahls livsmedelskedja. Anders Wennerberg, vd för Citygross, är nöjd över att nu få över Sara Andersson till bolaget.

– Sara får ett helhetsansvar för City Gross varumärke, marknadsföring och kommunikation. Hennes bakgrund, branscherfarenhet och affärsfokus passar mycket bra för uppdraget, kommenterar Anders Wennerberg.

Tidigare har försäljning och marknad varit en gemensam avdelning på City Gross, nu delas den upp för att förstärka den kommersiella resa som företaget befinner sig på. Håkan Wulff som tidigare ansvarat för båda avdelningarna är ny försäljningsdirektör. 

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
JOBB I FOKUS
Gå till jobböversikt
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Han är först ut när Tempo pilottestar hybridlösning
Anställd på Coop fick sparken – får skadestånd
Picadeli på väg tillbaka – med mer digitaliserad salladsbar
Omfattande skattefusk bekräftat i matbudsbranschen
Falukorv, konserver och emv rusar på nätet när ekonomin kärvar
Svinnet minskar i butik och i hemmet
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Dagens Handel
RS & FastFood

Sänd till en kollega

0.093