23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Fri Köpenskap
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.
Kontakta oss för en företagslösning.

Årets fiskavdelning: ”En bra fiskavdelning förutsätter ett visst svinn”

På Ica Kvantum Gränbys fiskavdelning finns ett brett sortiment både för kunden som ska tillaga sin första fisk och för köksproffset. Fokus ligger också på hög servicenivå och enkla lösningar för kunden.

Jonas Lindgren är ansvarig för fiskavdelningen på Ica Kvantum Gränby i Uppsala, som mottog utmärkelsen Årets fiskavdelning under Dagligvarugalan i höstas. 

Han har en bakgrund inom restaurangbranschen. Det märks när han pratar om hur man jobbar för att driva en lyckad avdelning.

– Vi satsar mycket på utbildning av personalen, som i sin tur blir service ut till gästerna. Många unga, som kanske inte bott själva ännu, jobbar i butiken och då måste de få lära sig hur man tillagar en fisk, och vilka recept man kan ha en viss fisk till, till exempel. Det gör vi för att sedan kunna bygga upp kundrelationerna. Vi ska kunna hjälpa och inspirera kunderna, säger Jonas Lindgren.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.234|instance-web02