23948sdkhjf

Butiksstyckat kött kung i skånska vinnarbutiken

Kött och chark är en stark produktkategori i Skånes inland. Så när Stora Coop Härlöv, strax utanför Kristianstad, öppnade för knappt två år sedan var valet enkelt. Här är butiksstyckat och lokalproducerat kött kung i butiken. Men det stora genombrottet kom med kockens hjälp.
Efter en mening in i Dagligvarugalans presentation av vinnaren i kategorin Årets kött- och charkuteriavdelning” gjorde köttmästaren och säljchefen Jörgen Julin ”high five”.

– Jag sa ju att vi skulle vinna, säger Jörgen Julin och ler med hela ansiktet.Butikschef Peter Almgren skakar lätt på huvudet.

– Jag var nog lite mer försiktig. Men han var rä...
Få tillgång till hela artikeln - enkelt och snabbt
Provprenumeration
Skapa en provprenumeration
Prova nu
Prenumeration
Välj mellan våra prenumerationer på Fri Köpenskap och hitta vad som passar dig och/eller ditt företag
Se prenumerationer
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
JOBB I FOKUS
Gå till jobböversikt
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Första släggslaget – Ica bygger om från Kvantum till Maxi i Lund
Coop Sveriges vd i stor intervju: ”En jättetuff situation för alla”
Livsmedelsföretagens vd: De populistiska utspelen haglar
Byter lönsam Ica mot utmaning i Ullared
Efter salmonellan – äggbrist hotar till påsk
Handlar'n-butik i konkurs – kritiserar Axfood
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Dagens Handel
RS & FastFood

Sänd till en kollega

0.125