23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Fri Köpenskap
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.
Kontakta oss för en företagslösning.

Butiksstyckat kött kung i skånska vinnarbutiken

Kött och chark är en stark produktkategori i Skånes inland. Så när Stora Coop Härlöv, strax utanför Kristianstad, öppnade för knappt två år sedan var valet enkelt. Här är butiksstyckat och lokalproducerat kött kung i butiken. Men det stora genombrottet kom med kockens hjälp.

Efter en mening in i Dagligvarugalans presentation av vinnaren i kategorin Årets kött- och charkuteriavdelning” gjorde köttmästaren och säljchefen Jörgen Julin ”high five”.

– Jag sa ju att vi skulle vinna, säger Jörgen Julin och ler med hela ansiktet.Butikschef Peter Almgren skakar lätt på huvudet.

– Jag var nog lite mer försiktig. Men han var rätt på det direkt, det som Jörgen inte kan om kött och styckning finns inte, understryker Peter Almgren.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.297|instance-web02