23948sdkhjf

Butiksstyckat kött kung i skånska vinnarbutiken

Kött och chark är en stark produktkategori i Skånes inland. Så när Stora Coop Härlöv, strax utanför Kristianstad, öppnade för knappt två år sedan var valet enkelt. Här är butiksstyckat och lokalproducerat kött kung i butiken. Men det stora genombrottet kom med kockens hjälp.
Efter en mening in i Dagligvarugalans presentation av vinnaren i kategorin Årets kött- och charkuteriavdelning” gjorde köttmästaren och säljchefen Jörgen Julin ”high five”.

– Jag sa ju att vi skulle vinna, säger Jörgen Julin och ler med hela ansiktet.Butikschef Peter Almgren skakar lätt på huvudet.

– Jag var nog lite mer försiktig. Men han var rä...
Få tillgång till hela artikeln - enkelt och snabbt
Provprenumeration
Skapa en provprenumeration
Prova nu
Prenumeration
Välj mellan våra prenumerationer på Fri Köpenskap och hitta vad som passar dig och/eller ditt företag
Se prenumerationer
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109