23948sdkhjf

Ny Ica-butik ska stå klar senare i år: ”Känns fantastiskt kul”

En ny Ica Supermarket planeras i Nykvarn. Butiken väntas kunna öppna senare i år.

Den nya butiken kommer att ligga i en nybyggd byggnad. Ovanpå butiken planeras bostäder. I området ska det även finas lokaler för Systembolaget samt restauranger.

Nykvarn ligger väster om Södertälje i Stockholms län. Den nya butiken ska ersätta ortens tidigare Ica Supermarket-butik, som ska att rivas. Enligt Ica väntas den nya butiken kunna slå upp portarna under sista kvartalet 2023. Det uppger kedjan i ett pressmeddelande.

– Det känns fantastiskt kul för mig och mina två söner Robin och Johan, att äntligen få öppna upp nya Ica Supermarket Nykvarn. Detta har vi jobbat med i drygt tio år. Att nu få till lite mer än dubbelt så stor yta och fräscha lokaler gör att vi kan förbättra vårt utbud och vår service. Vårt mål är att öppna upp en butik i framkant där det finns inspiration och där det går snabbt och enkelt att göra sina inköp, säger handlaren Anders Gustafsson i en kommentar.

Fri Köpenskap har tidigare rapporterat om planerna. Den nya butiken planeras få en yta om cirka 2 000 kvadratmeter, vilket är dubbelt så stort mot i dag.

Artikeln är en del av vårt tema Etableringar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.088