23948sdkhjf

Färskvarusatsning på Samir Cherifs utbyggda Hemköpsbutik

Nyinvigning på en av handlarprofilens tre Hemköps-butiker.

”Jag har bestämt mig för att investera 15 miljoner kronor i min butik på Linnégatan”, berättade Samir Cherif för Fri Köpenskap för ett halvår sedan

Nu är ombyggnaden färdig. När butiken på Linnégatan i Göteborg nyinvigs i morgon, den 25 januari, så har lokalytan utökats med 100 kvadratmeter.

– Vi har en helt ny inredning och gör också en satsning på en riktigt fin och ny delidisk som får ett bredare utbud och en större synlighet och vi har även en nytillkommen yta för dryck och snacks, förklarar handlaren Samir Cherif, som äger tre Hemköpsbutiker och också är känd som Hemköpshandlarnas talesperson.

Kundvarvet är omgjort och entrén är nu placerad vid den tidigare utgången. Den tidigare trånga butiken har gått från 650 till 750 kvadratmeter, vilket även möjliggjort en satsning på färskvaror, inklusive frukt- och gröntavdelningen. 

– Vi kommer också att erbjuda en varmmatsbuffé, där man köpa både lunch och middag, det blir ett bra och prisvärt alternativ till de många restaurangerna i området.

Samir Cherif äger även Hemköp Masthuggstorget i Göteborg samt Hemköp Ellös på Orust.

Artikeln är en del av vårt tema Butiksöppning.

Kommentera en artikel (1)
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094